hisyam's FotoPage

By: hisyam sakuragi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Sunday, 24-Dec-2006 14:20 Email | Share | | Bookmark
Odaiba in December

Rainbow Bridge


Jalan-jalan malam hujung minggu kat Odaiba...kebetulan Christmas eve, so dapat tengok orang Jepun celebrate Christmas...


Friday, 4-Aug-2006 05:39 Email | Share | | Bookmark
Hachioji Hanabi Taikai

hanabi di sebalik gerai2
red..
blue..tapi a bit out of focus
View all 9 photos...


Hari ni ada hanabi taikai di Fujimori Kouen(seikaku ni iuto - Fujimori Kyuujou). Bawak wife dengan yukata merahnya berjalan kaki dalam 15 minit, on the way tu gouryuu dengan yusri n family. Basically hanabi taikai ni kecil-kecilan je, dibandingkan dengan Sumidagawa Hanabi taikai yang diadakan on the same day, tapi waza waza nak ke sana...chotto kanben kana.yg dekat ada, senang sikit. Anyway pakai kamera Panasonic FX01, ternyata ada kelebihannya, setting mode hanabi, tapi atas ketidakbiasaan diri, gambar tak segempak mana pon, but puas hati jugak la..at least boleh ambik gambar yg quite menjadi. Teringin nak pakai FZ5 tapi baru teringat kamera tu tertinggal kat kenkyushitsu...kuyashi!


Saturday, 24-Jun-2006 14:36 Email | Share | | Bookmark
Hiking @ Okutama

Okutama eki
baru nak start hiking
air terjun...
View all 8 photos...


"Dan Dialah yang menurunkan air hujan dari langit,lalu Kami tumbuhkan dengan air itu segala macam tumbuh-tumbuhan....." (6:99)

Sekali sekala hujung minggu lepak2 kat gunung carik ilham...hiking sambil menenangkan fikiran yang serabut...tapi serius penat giler gak la...8 jam jalan...keluar rumah pukul 0610 naik trren, sampai okutama eki pukul 0749, start hiking pukul 0900, habis around 1615...ade la rase nak operate kaki ni tukar buku lali baru...tapi yang pastinye mmg puas n mandi sungai pun best...cuma sejuk sikit la...maa tanoshikattadesu... ..


Thursday, 1-Jun-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
orientation camp 1 nensei

fujisan
explain kat student..dalam bas
aku jage satu bas,so kene la check attendance sorang2..
View all 4 photos...
first time join orientation camp budak2 1 nen...rase cam best jugak ar...gi jalan2 n lepak ngan diorang...diorang ni baru2 mmg senyap..lepas satu malam tu...mmg jadi riuh la..masing2 dah jumpe member...tapi ii keiken gak ar...


Saturday, 29-Apr-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Wedding

posing kat padang...
front page kad
MoU
View all 12 photos...
"Dan di antara tanda-tanda kekuasaan-Nya ialah Dia menciptakan untukmu isteri-isteri dari jenismu sendiri, supaya kamu cenderung dan merasa tenteram kepadanya, dan dijadikan-Nya diantaramu rasa kasih dan sayang. Sesungguhnya pada yang demikian itu benar-benar terdapat tanda-tanda bagi kaum yang berfikir.." (30:21)

Hari ni is my wedding day...aku amik cuti tergempar balik for 2 minggu kot...mmg cukup2 je sebab tanak cuti lama-lama nanti tak siap keje...balik 25 hb..nikah 29 hb...Majlis akad di rumah tok kadi..dekat je dengan rumah wife aku...lepas tu 7hb di Butterworth...kampung halaman...buat pun kecil-kecilan sebab budjet tak banyak..saudara mara belah mak yang ramai..anyway thanks kepada kawan-kawan yang datang,geng2 X-SAMURA yg sudi lungkan masa jauh2 untuk datang, but paling grateful pada pengapit n kameraman bidang terjun aku...hahahaha...thanks a lot friend...takde dia mmg susah la....aku tak ada apa nak bagi kat dia sebab he helped a lot...anyway thanks dude!!


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net